Culinary & Wine symposuim, 30.1.2019
Slow food Štajerska, Društvo vinskih svetovalcev Sommelier Slovenije, Slow food Primorska, Zavod SloVino – SloVino Sommelier club in Društvo kuharjev slaščičarjev Slovenije vas vabijo na Culinary & Wine Symposium na Ptuju, ki se bo odvil 30. januarja na Ptuju s pričetkom ob 16.30 uri.
Srečanje, katerega namen je izmenjava znanj na področju enogastronomije, se bo pričelo z ogledom Ptujske kleti pod vodstvom enologa Maksimiljana Kadivca, nadaljevalo pa v Restavraciji Primus z večerjo enogastronomskih presežkov pod taktirko chefa Robija Žibrata.
Za vse člane DKSS velja poseben popust – kotizacija za omenjen dogodek za vas tako znaša 30 € na osebo, prijavite pa se lahko na mailpodpora@slovino.com. Več informacij o dogodku najdete v priponki, za dodatna pojasnila pa lahko pokličete na 022283030 ali 031766000.