Gostinsko turistično zbor Slovenije
World association of chefs societies
Chefs of Slovenia

Culary & Wine Symposium z JB, 21.02.2019

Zavod SloVino - SloVino Sommelier Club, Društvo vinskih svetovalcev Sommelier Slovenije, Conviviun Slow food Primorska & Slow food Štajerska, Center za gastronomijo in kulturo vina Univerze na Primorskem in Društvo kuharjev in slaščičarjev Slovenijevas vabimo na Culinary & Wine Symposium z Janezom Bratovžom, ki se bo odvil 21. februarja v Ljubljani s pričetkom ob 18.00 uri.

Srečanje, katerega namen je izmenjava znanj na področju enogastronomije, se bo odvilo v Restavraciji JB na Miklošičevi 19, kjer nas bo gostil Janez Bratovž. Znani chef bo prisotnim uvodoma predstavil svojo filozofijo in poglede na kulinarične trende, sledila bo predstavitev njegove knjige "Restavracija JB", sledila pa bo avtorska večerja z razlago kreatorja okusov ob bogati vinski spremljavi.

Za vse člane DKSS velja poseben popust - kotizacija za omenjen dogodek za vas tako znaša 45 € na osebo, prijavite pa se lahko na mail 
podpora@slovino.com. Več informacij o dogodku najdete TU, za dodatna pojasnila pa lahko pokličete na 022283030 ali 031766000.