Gostinsko turistično zbor Slovenije
World association of chefs societies
Chefs of Slovenia

Vabilo: Volilni zbor DKSS, 25.11.2015

Zaključeno je evidentiranje kandidatov za člane predsedstva in organov DKSS za volitve, ki bodo to sredo, 25.11.2015, ob 15. uri potekale v Izobraževalnem centru DKSS v Kamniku.

Za predsedstvo DKSS se je prijavila ena ekipa:
Tomaž Vozelj, predsednik,
Janez Dolšak, podpredsednik,
Staš Zorzo, sekretar.

Za članstvo v izvršnem odboru kandidirajo:
(16) Davor Brezinščak, Alenka Kodele, Slaviša Amidžić, Davor Družinec, Borut Jakič, Sebastjan Plevčak, Mojca Polak, Kristjan Anderlič, Tomaž Slatnar, Iztok Gumzej, Robert Merzel, Jože Zalar, Dušan Veršec, Jure Vrandečič, Miha Racman in Vlado Novoselec.

Za članstvo v nadzornem odboru kandidirajo:
(3) Srečko Koklič, Iztok Legat, Danilo Kozar.

Za članstvo v disciplinski komisiji kandidirajo:
(3) Boštjan Kovačič, Majda Rebolj, Igor Jagodic.

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite na izrednem volilnem zboru Društva kuharjev in slaščičarjev, ki bo v sredo, 25. novembra 2015 ob 15. uri v Izobraževalnem centru DKSS v Kamniku (Poslovna zgradba Nektar Natura, Ekslerjeva 8, 1241 Kamnik).

Predlagan dnevni red:

1) Pozdrav prisotnim
2) Izvolitev delovnega predsedstva Zbora
3) Predstavitev kandidatov za volitve
4) Izvedba volitev
5) Razglasitev rezultatov
6) Razno

Vsi, ki ste se pravočasno prijavili za volitve po pošti, boste obveščeni o poteku glasovanja. Na volilnem zboru imajo pravico glasovanja le člani društva s poravnano članarino za tekoče leto 2015 (plačilo bo možno tudi na licu mesta). Podeljene bodo članske izkaznice (tistim, ki jih še nimate in ste jih v preteklosti že naročili), ostali jih boste prejeli po pošti.

Naši partnerji