Gostinsko turistično zbor Slovenije
World association of chefs societies
Chefs of Slovenia

Predstavitev knjige "44 odtenkov čajev"

V ponedeljek, 23.3.2015, bo luč sveta ugledala knjiga z naslovom "44 odtenkov čajev" avtorja Mojmirja Šiftarja. Predstavitev knjige, v kateri je zbranih 44 edinstvenih receptov za pripravo jedi, pri katerih se kot osrednje sestavine upoštevajo čaji in čajne mešanice, bo v hotelu Four Points by Sheraton Ljubljana Mons s pričetkom ob 18. uri.

Vse obiskovalce bo ob začetku druženja pričakal koktajl s čajem kot pijača dobrodošlice, večer pa se bo nadaljeval v obliki sproščenega pogovora z avtorjem knjige, ki ima kljub mladosti že ogromno kuharskih izkušenj, ki jih je nabiral tudi v mladinski slovenski kuharski reprezentanci. Med pogovorom boste gostje in novinarji deležni brezplačne degustacije jedi izdelanih po receptih v knjigi, v posebnem ospredju pa bo jed »Ice Tea iz Bubu čaja«. Bogato kulinarično doživetje bomo zaključili s toplim čajem, pogovor pa bodo popestrili tudi glasbeni vložki blues glasbe v živo. 

Na tej ekskluzivni predstavitvi knjige bodo vsi obiskovalci slednjo lahko kupili s posebnim 44 % promocijskim popustom. Dogodek je brezplačen, zaradi omejenega števila obiskovalcev pa je potrebna predhodna rezervacija mest, ki se sprejmajo na reservations@fourpointsljubljana.com in telefonski številki 01 470 27 00. Vljudno vabljeni!


Foto: Bojan Velikonja, Dnevnik.si

Naši partnerji