Gostinsko turistično zbor Slovenije
World association of chefs societies
Chefs of Slovenia

Napoved: Letni zbor društva, 27.1.2016

Izvršni odbor Društva kuharjev in slaščičarjev Slovenije je na svoji seji sprejel sklep, da se letni zbor našega društva skliče 27. januarja 2015 ob 11. uri v prostorih Gospodarskega razstavišča v Ljubljani, ko bodo tam potekal tudi 10. Mednarodni sejmi okusov.

Jutri, 27. januarja se ob 11. uri dobimo na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani (v dvorani Urška). Vsi člani društva se na recepciji sejma izkažete z društveno izkaznico (če je kdo še nima, naj to sporoči na stas.zorzo@kuharjislovenije.si), prejeli boste karto za poslovni obisk sejma našega sponzorja, ki jo izpolnite in zamenjate za karto za vstop na sejem. S seboj morate torej poleg kuharske bluze prinesti tudi izkaznico in svinčnik.

Po Zboru, predvidoma ob 13. uri, sledi promocija pečice KOPA pred vhodom v dvorano A, da pa boste po zaključku lažje nadaljevali z ogledom sejma, bo ob predstavitvi tudi manjša degustacija reberc in krompirja, pečenega v pečici.
 
DNEVNI RED

1. Pozdrav prisotnim
2. Izvolitev delovnega predsedstva in potrditev dnevnega reda
3. Poročilo dela DKSS za leto 2015
4. Plan dela DKSS za leto 2016
5. Finančno poročilo
6. Poročilo za leto 2015 in plan dela za leto 2016, mladinska nacionalna ekipa
7. Poročilo za leto 2015 in plan dela za leto 2016, članska nacionalna ekipa
8. Izobraževalni center Kamnik
9. Popravki statuta
10. Klub mladih kuharjev
11. Podelitev naziva častnega člana
 
Naše društvo dva dni po Zboru, v petek 29. januarja, na Gospodarskem razstavišču organizira tudi četrto tekmovanje »Naj picopek Slovenije«. Ne dvomim, da je tudi med vami kdo, ki meni, da je njegova pica najboljša – na povezavi http://www.kuharjislovenije.si/sl/naj-picopek-2016 najdete več informacij in prijavnico, da boste to dokazali tudi drugim. Gre za atraktivno tekmovanje, ki ga praviloma spremlja kar nekaj obiskovalcev sejma (izdelki se namreč ponudijo tudi njim), v preteklih letih pa ga je zaznamovala tudi mednarodna udeležba tekmovalcev. 

Za konec bi vas pozvali še k plačilu letne članarine DKSS za leto 2016. Ta ostaja nespremenjena, 25 € oz. 13 € za mlade in seniorje, plačilo pa se izvede na tekoči račun društva SI56 0310 5100 0358 915 (SKB d.d.). Prosim, da plačilo tudi ustrezno označite (namen plačila: »Ime in priimek – članarina za leto 2016«). Podaljševanje članstva bo možno tudi na Zboru.

Naši partnerji