Gostinsko turistično zbor Slovenije
World association of chefs societies
Chefs of Slovenia

Najem prostora, izvedba teambuildingov

Prostore Izobraževalnega centra v Kamniku je možno tudi najeti - uporabni so za izvedbo kuharskih delavnic, tečajev ali teambuildingov, razne predstavitve, snemanje reklam, ...

Kuhinja je sodobno opremljena in zagotavlja nemoteno izvedbo delavnic za do 18 udeležencev z vsem potrebnim kuhinjskim in strežnim inventarjem. V desnem delu kuhinje se nahaja učilnica, ki omogoča demonstracijsko izvedbo ali uvodni del razlage v tečaj. V kuhinji se kandidati porazdelijo po delovnih območjih in se lahko aktivno vključijo v samo pripravi jedi. V levem delu so postavljene mize, ki se lahko uporabijo za delo ali za pripravo pogrinjkov za konzumiranje pripravljenih jedi. Po vaši želji lahko naše društvo zagotovi strokovnjaka, ki tečaj, delavnico, teambuilding tudi vodi.

Za udeležence je zagotovljena garderoba, zagotovljen je tudi brezplačni parkirni prostor pred stavbo. V neposredni bližini se nahaja železniška postaja, ki ima z Ljubljano zelo dobre povezavave (med 6. uro zjutraj in 20. uro zvečer vlak vozi vsako uro).

CENIK NAJEMA 

Najem kuhinje - do 5 ur
50 € / uro + 22% DDV
Najem kuhinje - pol dneva (6 ur)
200 € + 22% DDV
Najem kuhinje - cel dan (12 ur)
300 € + 22% DDV
Najem kuhinje - daljše obdobje
po dogovoru
Ura kuharskega strokovnjaka (odvisno od vsebine in zahtevnosti predavanja)
13,00 - 25,00 €

 

 

 

 

 

 

KONTAKTNI OSEBI

Tomaž Vozelj, predsednik društva: tomaz.vozelj@kuharjislovenije.si, GSM: 040 457 707

Staš Zorzo, sekretar društva: stas.zorzo@kuharjislovenije.siGSM: 041 690 883

Naši partnerji