Gostinsko turistično zbor Slovenije
World association of chefs societies
Chefs of Slovenia

Letni zbor društva

V sklopu Slanikove pojedine v sredo, 18. februarja, bo Društvo kuharjev in slaščičarjev Slovenije v Grand hotelu Union v Ljubljani imelo svoj letni zbor.

Slanikova pojedina bo letos obeležila 90. obletnico. Jubilejni dogodek je že najavljen za sredo, 18. februar 2015 v Grand hotelu Union Ljubljana. Datum in prireditev bomo člani DKSS dopolnili z letnim zborom društva, zato te vabimo na letni Zbor Društva kuharjev in slaščičarjev Slovenije, ki bo v sredo 18. februarja 2015 v BELEM SALONU kongresnega centra Grand hotel Union Ljubljana, Miklošičeva 1, 1000 Ljubljana (vstop z Nazorjeve ulice), s pričetkom ob 13. uri.

Pregledali bomo narejeno preteklega leta in hkrati zastavili nove cilje in izzive za leto 2015. Preteklo leto smo pričeli z volilnim zborom društva, nadaljevali z izvajanjem tečajev v Kamniku, udeležbo slovenskih kuharjev na tekmovanjih po bližnji okolici in zaključili z udeležbo na svetovnem kulinaričnem tekmovanju v Luksemburgu.

Kako naprej, se zastavlja vprašanje? Želje so, izzivi pridejo… Želim in upam, da bomo uskladili vse interese obeh reprezentančnih ekip, morda pomladili člansko moštvo, v delo mladinske ekipe dodali nove, izziva željne mlade člane. Malce v senci in neaktiven nam ostaja Klub mladih kuharjev, za kar bo potrebno v sam plan dela DKSS vključiti aktivnosti, ki bodo privabile mlade kuharje k aktivnejšemu delovanju celotnega društva. Zastavlja se vprašanje, kako pristopiti in nadaljevati z izvajanjem tečajev na IC Kamnik.

Vabljen, vabljena na letni zbor DKSS, morda bo ravno tvoja ideja pravi odgovor na zastavljeno vprašanje.

Srečko Koklič,
predsednik DKSS

 

Naši partnerji