Gostinsko turistično zbor Slovenije
World association of chefs societies
Chefs of Slovenia

GTZ Slovenije pred vrati

Še manj kot dva tedna nas ločita od 61. Gostinsko turističnega zbora Slovenije, ki bo letos potekal v Grand Hotelu Bernardin 14. in 15. oktobra. Objavljamo program prireditve in vas vabimo na dogodek s kulinaričnimi tekmovanji, strokovnimi delavnicami, posveti, ... 

Kar nekaj članov Društva kuharjev in slaščičarjev Slovenije, med drugim tudi obe nacionalni kuharski reprezentanci, bo na GTZ Slovenije nastopilo v vlogi tekmovalcev, ocenjevalcev, predavateljev, … Vse, ki se prireditve ne boste udeležili v aktivni vlogi, vseeno vljudno vabimo, da nas obiščete v Portorožu, kjer smo za vas pripravili pester program, ki si ga lahko ogledate v programski knjižici, z mednarodnimi kulinaričnimi tekmovanji, na katerih bodo nastopili sodelujoči iz Slovenije, Hrvaške, Črne gore in Italije, predavanji, posveti, ...

Posebej bi vas želeli opozoriti na posvet s strokovno delavnico na temo OZNAČEVANJE ALERGENOV V GOSTINSKIH OBRATIH, 14.10.2014 ob 17. uri v dvorani Mediteranea, na katerega se je potrebno predhodno prijaviti (prijavnica).

Ob ogledu strokovnih razstav in tekmovanj s področja gostinstva in turizma se boste lahko v dvorani Emerald udeležilili tudi STROKOVNIH DELAVNIC, na katerih vam bodo izvajalci predstavili trende in novosti na področjih kulinarike, barmanstva in sommelierstva.
 

Naši partnerji