Gostinsko turistično zbor Slovenije
World association of chefs societies
Chefs of Slovenia

Bliža se 61. GTZ

Poletje se izteka in jesen napoveduje našo tradicionalno cehovsko prireditev Gostinsko turistični zbor Slovenije v svoji 61. izvedbi, ki se bo odvijala 14. in 15. oktobra 2014 v Kongresnem centru Bernardin Portorož.

V letošnjem letu smo na novo zastavili portal www.gtzslovenije.si in osvežili celostno podobo. Na portalu že lahko pregledate pravilnike in prijavnice tekmovanj letošnje prireditve. Pri pravilnikih strokovnih razstav in tekmovanj bodite pozorni na spremembe pri posameznih tekmovanjih, saj se pravilniki prilagajo glede na tematiko tekmovanja.

Dopolnjen je pravilnik Pokal kakovosti, ki omogoča prijavo družb katere imajo na določenem zaokroženem območju več hotelov.

Cenik tekmovanj je objavljen na portalu, ob tem pa bi vas želeli opozoriti na popuste (v drobnem tisku) ob pravočasni prijavi in za popust prijave hotelske hiše za Pokala kakovosti.

S pravočasno oddajo prijavnice na strokovna tekmovanja do 5. septembra 2014 organizator priznava po ceniku:
-  podjetjem, članom Turistično gostinske zbornice Slovenije, organizator priznava popust v višini 10%,
-  članom DKSS, članom DBS (fizična prijava) s plačano članarino za tekoče leto se ob prijavi prizna popust v višini 15%.

POZOR! V primeru prijave podjetja - hotelske hiše na Pokal kakovosti, se na število tekmovalcev hotelski hiši priznava dodatni popust na celotni znesek kotizacije v višini 10 %. (skupaj torej 20%)

Na prejete prijavnice na strokovna tekmovanja po 5. septembru 2014 se popustov po razpisu ne obračuna.

Na podlagi prejetih prijavnic tekmovanj, organizator izstavi račun za plačilo kotizacije tekmovanja v roku 7 dni, katerega boste poravnali v  roku 14 dni od izdaje računa. V primeru odjave tekmovanja pred prireditvijo, do 20. septembra  2014, organizator zadrži polovico plačane kotizacije, v primeru kasnejše odjave zadrži plačano kotizacijo v celoti.

Naši partnerji